HAJDU VILLANYBOJLER KARBANTARTÁSA, JAVÍTÁSA ZÁRLAT MEGSZÜNTETÉSE

A villanybojler nem melegít, csepeg, furcsa hangot ad, rosszabb esetben kialakult már zárlat is? Ne várakozzon, hívjon mihamarabb szerelőt!

villanybojler

06-70-426-6390

A villanybojlerek is igénylik a rendszeres karbantartást, ezzel nem csak magunkat kíméljük meg az időszakos kellemetlenségtől, amit egy villanybojler meghibásodása okozhat mint például: magasabb vilanyszámla, zárlat, kilyukadás. Mindezeket, időben végzett karbantartással meg is előzhetjük.

hajdu zárlat

ZÚGÓ, SISTERGŐ HANG

A zúgó, sistergő hang egyértelmű jele a készülékben felgyülemlett vízkőnek. Ha tehát már hallható is a probléma, akkor nagy valószínűséggel alkatrész cserére is szükség lehet, de mindenképp szakértői vizsgálatra van szükség a probléma megállapításához.

hőmérő

NEM FŰT FEL = EMELKEDIK A VILLANYSZÁMLA

Ugyancsak rendellenes működésre utal, ha egyre kevesebb meleg vizet termel a villanyboler. Ekkor sokkal több energiát igényel villanybojler, így a szokatlan magas villanyszámla is hibára utalhat.

vízcsepp

CSÖPÖGÉS = ZÁRLAT ROZSDÁSODÁS

Ha már nagy mennyiségű vízkő rakódott le, akkor hamarosan kárt fog okozni a fűtőszál burkolatában, majd a tömítésben, mely a készülék túlmelegedését, az alkatrészek égését fogja eredményezni. Ekkor tapasztalható a bojler csöpögése, szivárgása. Ha a víz bejut az elektronikába, akkor zárlat is kialakulhat!

Villanybojler zárlat, csepegés javítása


villanybojler
Elhasználódott alkatrészek
villanybojler
Vízkő
villanybojler
Megtisztított, cserélt alkatrészek
villanybojler
Újra biztonságosan üzemel

A villanybojler javítás ideje, a szerelés módja:

A megkeresést követően a megbeszélt időpontban érkezem Önhöz, és a helyszínen, 1-2 órán belül megoldom a felmerülő problémákat. A márkaszervízekhez képest, ahol nem ritka a több hetes javítási idő, én gyorsan megoldom problémáját.

A villanybojler szerelés, javítás ára

Minden helyzetben arra törekszem, hogy a villanybojler javítás ára kedvező legyen. Minden költség esetében is arra törekszem, hogy Ön ténylegesen, felesleges kiadások nélkül csak azt fizesse, amit mindenképpen fizetnie kell. A felmerülő költségekröl természetesen előre tájékoztatom is.


Keressen bizalommal: 0670-426-6390

A munka megkezdése elött, a következő információkra lesz majd szükségem.  

A készülék alján a bekötésnél található egy adattábla, amin szerepel a bojler márkája, típusa és teljesítménye. Kérem, hogy nézze meg, esetleg fottózza le és a megkeresés során ezt az információt ossza meg velem. Érkezésem elött körübelül 1 nappal kapcsolja ki a bojlert, így ha a vizet le kell engedni, akkor nem veszik kárba a már előállított melegvíz.

www.hajdualkatresz.hu

Láng Zoltán villanyszerelő 06 70 426 63 90